Resultaten voor te koop studio antwerpen

te koop studio antwerpen
te koop studio antwerpen - Zelfstandige kot / Studio.
Zelfstandige kot / Studio. Kot bij een privéeigenaar. 1ste semester september januari. 2de semester februari juni. 2de semester incl. 10 maanden september juni. 12 maanden september augustus. juli en augustus. Minimum beschikbare kamers. Hoe en wanneer vind je best een kot. Zeven tips om je studentenkamer gezellig in te richten.
Aanbod M3 makelaars.
Oudesteenweg 33 2060 Antwerpen Te koop garage / parking. Autostaanplaats 49m, X 23m, in een goed onderhouden gebouw uit 2008 te koop. De uitrit, 3 meter breed, is voorzien van een elektrische sectionaalpoort. Hier kun je jouw wagen met een gerust.
wilrijk
Te Koop Immo Green Star.
De studio bestaat uit een inkomhal, ruime leefruimte met open ingerichte keuken, een berging met aansluiting wasmachine, en een badkamer met mogelijkheid tot dubbele w. Bouwgrond te koop zonder bouwverplichting! Lot 1 369m is voor een gesloten bebouwing bestaande uit een gelijk. Bouwgrond te koop zonder bouwverplichting! Lot 1 369m is voor een gesloten bebouwing bestaande uit een gelijkvloers, een eerste en een tweede verdieping waarbij volgende bouwvoorschriften gelden: op het gelijkvloers is de gevelbreedte 6m en de maximum bouwdiepte 17m 6m x 17m 102m, op de eerste verdiepi. Gerenoveerd 2 slaapkamer appartement. Dit appartement is gesitueerd op een ideale ligging vlakbij vele winkels, openbaa. Gerenoveerd 2 slaapkamer appartement. Dit appartement is gesitueerd op een ideale ligging vlakbij vele winkels, openbaar vervoer en ook verschillende opritten van verscheidene verbindingswegen. Bovendien is de woonst gelegen in een klein appartementsgebouw met maar 3units waardoor men ook als pluspunt zéér lage geme. Gezellig appartement te Antwerpen.
appartement kopen spanje costa blanca
canvas.be. canvas. VRTNU. Play. Facebook. Twitter. Instagram. canvas. CIM. Uit in Vlaanderen. VRTNU. VRTNU. VRTNU.
De Ideale Wereld. Te Huur: studio De Ideale Wereld. gisteren Binnenkort gaan wij naar zee en dat betekent dat onze studio twee weken leeg zal staan. Maar dat betekent ook dat jullie de kans krijgen om hem te huren! De Ideale Wereld.
appartement te koop spanje
Home Immo CS.
Wij zijn zowel actief in Antwerpen stad als in de omliggende gemeenten. Publicatie op websites en geschreven pers. no cure no pay. We zijn steeds bereikbaar, 7/7. Recent toegevoegd Misschien wel uw nieuwe woonst? Te Koop 185 000. Te Huur 2 000.
slotenmaker lokeren
Te koop / Te huur AG VESPA.
In afwachting van een groot renovatieproject wordt deze ruimte te huur aangeboden tot 13 december 2019. Historische schooltjalk Ortelius. Minimumbod vanaf 15.000. De Ortelius deed jaren dienst als tjalk voor rondvaarten van schoolkinderen op de Schelde. Hij werd in 2005 uit de vaart genomen en wacht sindsdien op een grondige restauratie. Het schip is beschermd als varend erfgoed. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Autonoom gemeentebedrijf voor vastgoed en stadsprojecten in Antwerpen.
huis te koop gezocht
Te koop studio in Antwerpen Trovit.
Flat Studio te koop Merksem Immovlan RAH99987. 2170, Merksem, Antwerpen, Provincie Antwerpen. Centraal gelegen studio 45m op de 2de verdieping met 1 aparte slaapkamer. Deze studio omvat een inkomhal, een woonkamer met open keuken. Immovlan.be 30 dagen geleden. Flat Studio te koop Merksem Immovlan RAI80030.
ing
Bobbejaanland, T Plezantste Land! Bobbejaanland.
Wil je met de hele klas, je collega's, je gigantische familie of de jeugdbeweging naar Bobbejaanland? Bestel je groepsticket. Fun voor groot klein. Oefen alvast je oooh's' en je aaah's, want met meer dan 40 attracties valt er voor iedereen wel wat te beleven in t plezantste land.
appartement te koop los cristianos tenerife
RetailDetail Alle retailnieuws uit België.
HM huurt data-analist Cambridge Analytica in. HM maakt gretig gebruik van het omstreden Cambridge Analytica: de Zweedse modegroep neemt Christopher Wylie aan, de klokkenluider in het schandaal rond het bedrijf. Hij moet de fashionreus helpen om klanten nog beter te leren kennen.
Appartementen RESA VASTGOED.
IN OPTIE VOLLEDIG GERENOVEERD APPARTEMENT GELEGEN IN HET HARTJE VAN DE DIAMANTBUURT! IN OPTIE VOLLEDIG GERENOVEERD APPARTEMENT GELEGEN IN HET HARTJE VAN DE DIAMANTBUURT! VERKOCHT Instapklaar, lumineus 2SLPK hoekappartement NATIONALE BANK te Antwerpen stad! VERKOCHT Instapklaar, lumineus 2SLPK hoekappartement NATIONALE BANK te Antwerpen stad!
Immo Antwerpen Te Koop in Antwerpen 2000 Immoscoop.
Om je droomwoning te vinden raden we aan om panden te koop in Antwerpen 2000 te sorteren. Je kan dus op zoek gaan naar het goedkoopste pand te koop in Antwerpen 2000 of het duurste pand te koop in Antwerpen 2000.
Te Koop VIA Immobilien.
Afzonderlijke studio, bureel, dubbele garage en verschillende staanplaatsen. Deze hoogwaardige luxueuze afgewerkte nieuwbouwvilla 2015 is gelegen in een residentiële woonomgeving op een strategische centrale ligging te Bouchout. Ca 500 m bew. gekenmerkt door een hedendaagse afwerkingsgraad met alle mogelijke comfort en met een zee van licht.

Contacteer ons